Javio se Jon Jones: Pozdravlja vas vaš prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2017 10:32h Autor:

Jon Jones

Povodom proslave jednog od najvećih američkih blagdana, Dana zahvalnosti, Jon Jones se putem Instagrama javio svojim fanovima.

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Njegov tim se bori za dokazivanje nevinosti povodom pada na doping testu nakon UFC 214 eventa. Bio je to uspon na vrh pa novi pad u nevjerojatno kratkom roku, ali Jones od cijelog početka tvrdi kako nije kriv te da je došlo do pogreške. Prije nekoliko dana je izborio odgodu saslušanja za veljaču i vjeruje kako će do tada imati dovoljno dokaza svoje nevinosti.

Ipak, od tog slučaja nije toliko aktivan na društvenim mrežama, iako se nije povukao iz svega kao nakon nekih ranijih skandala. Ponekad nešto objavi, kao što je ovaj video, kojim je svojim fanovima čestitao veliki blagdan, usput sebe nazvavši prvakom.

“Pozdrav svima, ovdje vaš prijatelj i vaš prvak, Jon “Bones” Jones, želim uzeti vremena da vam poželim sve najbolje povodom Dana zahvalnosti”, rekao je Jones, još se jednom zahvalivši svima koji ga podržavaju. Što je još rekao, u jednoj vrlo simpatičnoj maniri, pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI