Jason High: Whiteova odluka nema smisla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2014 10:56h Autor:

Jason High i sudac Kevin Mulhall

Jason High teško je primio poraz koji je doživio u meču s Rafaelom dos Anjosom prekidom u drugoj rundi na UFC Fight Nightu 42. Sudac Kevin Mulhall nakon jedne serije udaraca koje je primo High odlučio je prekinuti borbu, a ovaj je nakon te odluke gurnuo suca.

Ta je nepromišljena reakcija koštala High ugovora s najjačom MMA promocijom. Prvi čovjek UFC-a Dana White bez razmišlja je odlučio raskinuti ugovor s Highom koji proživljava teške trenutke.

"Čovječe, to je stvarno uznemirujuće. Moram napraviti neke nove ciljeve u životu. Mislio sam nakon UFC-a otići u mirovinu, a sad sam u ovoj situaciji. Najgore je što je White tu odluku donio nakon što mu je netko rekao što sam učinio. To je stvarno drastična odluka nakon što nije ni pogledao tu situaciju. Slažem se da sam učinio krivu stvar. Pogriješio sam, bio sam potpuno van sebe. Nikad ne smiješ dirati suca na način na koji sam ja to učinio. No, volio bih da pogleda taj trenutak.", rekao je razočarani High.

"Prošlo je tjedan dana, a i dalje se ponekad osjećam vrlo uznemireno. Ne znam jesam li spreman za mirovinu. Volim se boriti, volim trenirati. Još uvijek na tome mogu zaraditi dobar novac i boriti se s dobrim borcima. Nisam tako zamišljao stvari, ali život je stalna prilagodba. Zar ne?"

U cijeloj su priči Higha zasmetala i različita mjerila. Kao primjer je uzeo činjenicu da je White na određeni način stao na Sonnenovu stranu koji je pao na doping testu ta je na Twitteru poslao poruku:

"Gurajte steroide, a ne suce."

"Mislim da se ne mogu uspoređivati emocije do kojih dolazi kroz borbu te proračunato i sustavno varanje. Sve to nema previše smisla. Nema smisla jer nije logično. Vjerojatno mnogim ljudima nema smisla."

O povlačenju u ovom trenutku ne razmišlja jer na stolu su ponude Bellatora i World Series of Fighting.

"Nisam izgubio posao, izgubio sam organizaciju. Kao što sam rekao još se uvijek mogu boriti. Nikoga ništa neću moliti. Razgovarao sam s ljudima iz UFC-a, razgovarao je i moj menadžer. No, znate kako to ide. Kad Dana White jednom donese neku odluku onda to tako na kraju i bude.", rekao je High.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI