Jared Rosholt opisao izuzetno čudan način priprema za borbu protiv Struvea

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2015 11:57h Autor:

Jared Rosholt

Izuzetno zanimljive pripreme za Stefana Struvea odradili su u kampu američkog teškaša Jareda Rosholta. Ovaj UFC-ovaj je to pokušao malo bolje opisati i moramo priznati da takav način uistinu nismo očekivali. 

Budući da je Struve visok čak 213 cm, što je točno četvrtinu metra više od Rosholtovih 188 cm, trebalo je pronaći nekog sparing partnera tko bi mogao glumiti Nizozemca. Takva osoba je pronađena, no možda je sparing partner ipak malo krivi dojam. Rosholt je sam ispričao o čemu je bila riječ.

"Bilo je izuzetno smiješno i čudno. Moj je menadžer pronašao nekog momka za kojeg je mislio da može pomoći. Onda je došao 205 centimetara visok tip koji je samo stajao ispred mene, da ga mogu gledati i osjetiti tu razliku u visini. Odjednom sam gledao u momka koji je ispred mene stajao u khaki hlačama te koji je upravo dolazio s posla. Malo nakon toga, bio je stajao u kavezu i dozvoljavao da ga udaram, samo da mogu osjetiti kako je to. Moram priznati da mi je bilo jako čudno", rekao je.

Ako mislite da je taj momak bio jedina čudna stvar koja se dogodila u toj dvorani, varate se. Rosholt je nastavio s onim što se dogodilo kad su počeli trenirati za Struveom jiu-jitsu.

"Jedan od mojih trening partnera, koji je crni pojas, uzeo je boksačke patike i onda za njihov đon lijepio dijelove sandalu, da bi pokušao biti viši. Na kraju si je napravio nešto gotovo kao štule, stao je u to i glumio tipa od 210 cm koji se kreće oko mene. Bilo smo vrlo kreativni, no i radili smo jako puno gluposti", opisao je taj dio priprema.

Ipak, što se nije udaračkih tehnka, pravog sparing partnera su, ako mu je vjerovati, ipak pronašli.

"Doveli smo momka iz Pennsylvanie, koji je kickboksač i visok je 210 centimetara. Izgledao je jako dobro i zadovoljan sam s tim dijelom. Nedavno je otputovao nazad jer sam gotov s najtežim dijelom priprema za ovu borbu. Bilo je jako korisno imati dobrog borca te visine u pripremama", rekao je na kraju.

UFC 193, na kojem će se borba Rosholta i Struvea održati, na rasporedu je 15. studenog u Melbourneu, na stadionu gdje će sve pratiti preko 50.000 navijača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI