Japanske zvijezde na UFC-u 144 u Saitami: Nastupaju Gomi i Yamamoto!

UFC 28.11.2011 10:59h Autor:

Nick Diaz vs. Takanori Gomi

UFC je fight card svog 144. turnira, koji će se 25. veljače održati u tokijskoj Saitama Super Areni, popunio sa dvije japanske zvijezde – Takanorijem Gomijem i Norifumijem “Kid” Yamamotom.

Ovaj prvi će se sučeliti s opasnim Australcem Georgeom Sotiropoulosom, a nakon loših rezultata unutar oktogona i teškog poraza u zadnjem meču protiv Natea Diaza, sasvim je jasno da se Gomi doslovce bori za goli život u američkoj promociji. “The Fireball Kid” je trenutačno na scoreu od 1:3 s pobjedom protiv Tysona Griffina i porazima od Floriana, Guide i Diaza.

U lošoj situaciji je i njegov protivnik George Sotiropoulos. Ovaj majstor partera je prošle godine nanizao pobjede protiv boraca kao što su Joe Lauzon, Kurt Pellegrino i Joe Stevenson, no 2011. je za njega bila prilično neuspješna. Porazi od Dennisa Sivera i Rafaela Dos Anjosa su ga gurnuli u poziciju da i sam mora razmišljati o budućnosti u UFC-u.

Za goli život u UFC-u borit će se i Norifumi Yamamoto. U posljednjih pet borbi ubilježio je tek jednu pobjedu, a gubio je od boraca kao što su Joe Warren, Demetrious Johnson i Darren Uyenoyama. Ukoliko želi nastaviti karijeru u najjačoj svjetskoj MMA promociji, očajnički mu treba pobjeda protiv bivšeg “TUF” borca, Vaughana Leeja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI