James Vick uskočio u borbu protiv Dunhama na UFC 199

UFC 30.04.2016 14:27h Autor:

James Vick i Joe Rogan

Novi protivnik Evana Dunhama, nakon što je zbog ozljede svoj nastup na UFC 199 otkazao Leonardo Santos, je James Vick, neporaženi 29-godišnjak i najviši borac UFC-ove lake kategorije.

Ovaj 191 centimetar visoki momak vlasnik je profesionalnog skora 9-0, uz pet pobjeda u jednako toliko UFC nastupa. Sve to govori o koliko je opasnom borcu riječ, a sad će napokon dobiti priliku napasti nekoga tko se nalazi na službenom UFC poretku. Tako je Vick dobio novog protivnika samo tjedan dana nakon slavlja na UFC 197, gdje je bio bolji od Glaica France.

Ovog puta će mu ispit biti najteži u dosadašnjoj karijeri, sigurno uz Ultimate Fighter 15 polufinale, gdje je poražen od kasnijeg pobjednika Michaela Chiese. Jer Dunham (17-6 (10-6 u UFC-u) je iskusan borac u životnoj formi. U promociji je od 2009. godine, a trenutno ima tri pobjede u nizu i to nad respektabilnim imenima, kao što su Damm, Pearson i Lauzon. To ga je i dovelo do 14. mjesta službene ljestvice lake kategorije.

Ovog puta će Dunham, koji je vrsni grappler, morati znati odgovoriti 14 centimetara višem protivniku, sjajnom boksaču, koji također nema ništa protiv odlaska na pod, gdje se jako dobro snalazi. Njegovih pet dosadašnjih UFC protivnika nisu pronašli rješenje za njega, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Dunham uspjeti.

UFC 199 održava 4. lipnja u Kaliforniji, uz glavnu borbu između Lukea Rockholda i Chrisa Weidmana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI