Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
James Vick: Nemam isprike, a Gaethjea sam zapravo uvijek cijenio | Fight Site

James Vick: Nemam isprike, a Gaethjea sam zapravo uvijek cijenio

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 20:10h Autor:

Justin Gaethje i James Vick

James Vick govorio je svašta prije borbe protiv Justina Gaethjea, da bi na kraju kavez napustio pognute glave, nakon što je primio težak nokaut. Ipak, obraćanje nakon borbe mu je izuzetno sportski odrađeno, a s Gaethjeom se u hotelu i zajedno fotografirao.

Vick je dugo čekao ovakvu priliku kakvu je imao protiv Gaethjea, odnosno napokon je dobio glavnu borbu nekog eventa, što je kao borac s devet pobjeda u deset UFC nastupa svakako zaslužio. Ipak, pao je bez ispaljenog metka, na način da je doživio brutalan nokaut nakon kojega dugo nije mogao doći k sebi. Na kraju je prošao bez posljedica te se nakon što je odmorio odlučio obratiti javnosti.

“Bila je to najgora noć u mom životu. Hvala Justinu Gaethjeu na pruženoj prilici. Pokraj toga što sam bio izuzetno samouvjeren, uvijek sam te respektirao. Govorio sam ono što sam govorio kako bih promovirao borbu. Ti si prava klasa i cijenim tvoje lijepe riječi nakon borbe. Ja osobno nemam nikakve isprike. Bio sam u sjajnoj formi, zdrav i pun vjere u sebe. I sve sam upropastio. Svima hvala, a ja se sada moram vratiti treningu i životu borca koji toliko volim. Ovo je život koji sam odabrao, hvala UFC-u na pruženoj prilici”, napisao je Vick ispod fotografije gdje se nalazi zajedno s Gaethjeom.

Vick je bio favorit prije ove borbe, iako se na UFC rankingu nalazio tri mjesta ispod Gaethjea. Bio je deseti borac divizije do 70 kilograma, a nakon ovoga bi mogao pasti za mjesto ili dva. Ovom borbom došao je do UFC skora 9-2, što je i dalje respektabilno te svakako zaslužuje još jednu priliku protiv nekog borca bolje rangiranog od sebe.

Worst night of my life last night. Thank you @justin_gaethje for the opportunity. Tho confident in myself I did always respect you. I said what I said to get and promote the fight. You are a class act and I do appreciate your kind words last night. I have no excuses. I was in shape, healthy and confident. I blew it. For all those that believed in me and support me I am truly sorry. I will go back and keep training and loving this life of being a fighter and a martial artist. This is the life I have chose and I guess this comes with the territory. Thanks to all my friends, family and teammates for the support and thank you @UFC for the opportunity.

A post shared by James Vick (@jamesvickmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI