Jake Shields otkrio zašto se braća Diaz tako rijetko bore!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2018 15:18h Autor:

Nate i Nick Diaz (Instagram)

Nicka Diaza nismo u akciji gledali još od meča protiv Andersona Silve 2015. godine. Nate je zadnji nastup u Octagonu odradio godinu dana kasnije u revanšu protiv Cononora McGregora. Koji je razlog zbog kojeg se ova popularna brata tako rijetko bore?

Nesuglasice sa svojim poslodavcem su svakako jedan od razloga. Sigurno je da niti problemi s Komisijom i USADA-om (kada je u pitanju Nick) nisu nešto nebitno u ovom priči. No, točan odgovor zašto se ne bore mogu dati tek osobe njima bliske! Jedan od njih je i dugogodišnji prijatelj i sparing partner braće Diaz Jake Shields.

On je u razgovoru za BJPenn otkrio neke detalje…

“I dalje odlazim u Kaliforniju kako bih trenirao s Nickom i Nateom Diazom”, potvrdio je Shields te je dodao:

“Mnoto treniramo zajedno. Trenutačno sam u New Yorku, tako da baš sada nismo u istoj dvorani. Ali već godinama s tom dvojicom konstantno treniram.”

Upitan zašto se više ne bore, Shields otkriva…

“Moje je mišljenje da se oni i dalje žele boriti, ali ne tako često. Nate samo čeka meč protiv Conora ili neku drugu veliku borbu. Isto je i s Nickom. On također želi samo velike borbe. Obojica iza sebe već imaju velike karijere, tako da ih u ovom trenutku zanimaju samo mečevi koji im mogu donijeti novac”, iskren je Shields.

Ovaj odgovor i ne iznenađuje previše s obzirom da je Nate Diaz u mečevima protiv Conora McGregora zaradio pravo bogatstvo koje mu omogućuje da se ne bori toliko često kao prije. Popularnost je kontroverznoj braći donijela i mnoge sponorske ugovore od koji lagodno mogu živjeti, a da više nikada niti ne stupe u Octagon.

No, Nate je bio spreman ući u kavez protiv Dustina Poiriera na UFC-u 230 u Madison Square Gardenu da bi se na koncu tom sjajnom “matchupu” ispriječila ozljeda. Ovih dana su američki mediji otkrili kako UFC planira obračun Nicka i Jorgea Masvidala na UFC-u 235. Bit će to prvi nastup za njega od UFC-a 183.

A post shared by Nate Diaz (@natediaz209) on

#420

A post shared by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI