Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jake Shields želi revanš protiv GSP-a | Fight Site

Jake Shields želi revanš protiv GSP-a

UFC 12.10.2013 08:25h Autor:

Georges St-Pierre vs. Jake Shields

Jake Shields je u četvrtak ujutru po našem vremenu porazio Demiana Maiau podijeljenom odlukom sudaca. Jake ima četiri pobjede iza sebe s tim da je jedna poništena jer je pao na doping kontroli.

Nije mu dugo vremena trebalo nakon pobjede da počne da traži nove protivnike. On je u jednom razgovoru rekao da mu je sada cilj samo da se bori s visoko rangiranim borcima.

"Ja mislim da me pobjeda nad Maiaom vraća nazad na vrh velter kategorije. Maia je bio rangiran kao četvrti u svijetu i imao je četiri pobjede iza sebe. Ja sam već porazio Carlosa Condita i Robbieja Lawlera, a to su borci koji su potencijalni za sljedeće izazivače. Tako da ja želim još jednu priliku suočiti se s GSP-om. Sad mi je samo želja da se borim s borcima koji su na samom vrhu", rekao je Jake.

Podsjetimo da su se Jake Shields i Georges St-Pierre već jedanput našli u kavezu i to na UFC 129, kada je Georges pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI