Jake Matthews pokazao što su mu učinili nekažnjeni ubodi u oči (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2018 20:49h Autor:

Matthews vs. Jingliang

Jake Matthews i Li Jingliang odradili su sjajnan okršaj te su zaradili bonus za najbolju borbu večeri UFC 221 eventa. Matthews je na kraju odnio pobjedu, ali su ostale i posljedice od nekažnjenih uboda u oči, koje mu je priuštio njegov protivnik.

Matthews je ušao u borbu kao autsajder, ali brzo je pokazao Kinezu da će mu teška misija biti doći do pete pobjede u nizu. Mladi Australac je sjajno posložio taktiku i koristio je sve gdje ima prednost.

Čak i na leđima izgledao je odlično te je u jednom trenutku uhvatio giljotinu. Njegov protivnik iz nje se izvukao na ilegalan način. Gurnuo je prste u oba Matthewsova oka, a nevjerojatno je kako sudac, koji se nalazio odmah iznad njih, to nije vidio. Jingliangov pritisak u oči bio je toliko jak da je Matthews pustio zahvat, a do kraja je borbe je vidno krvario iz očnih duplji.

Ipak, uspio je ostati pribran i doći do vrijedne pobjede, druge u jednako toliko nastupa, otkako je napustio laku kategoriju i pristupio velteru. Tamo se odlično snalazi i svakako ima ogroman potencijal za dodatni napredak, a u ovoj borbi je pokazao kako ima pravo srce borca. Niti u jednom trenutku nije prigovorio sucu, nego je do kraja odradio svoj posao te je došao do pobjede.

Ostati će ipak kratkotrajna uspomena u obliku ožiljaka koje su napravili Jingliangovi prsti. Prsti koji nisu primijećeni te zahvaljujući kojima je ostao u borbi do samog kraja i vjerojatno mu je to i donijelo tih 50.000 utjeha zbog ovog poraza. Matthews je također zadovoljan s odrađenim i zarađenim, no ipak se naInstagramu “pohvalio” onime što mu je ostalo iza borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI