Jackson: Trenirali smo poluge na ruci, ali svaka čast Belfortu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2012 07:42h Autor:

Greg Jackson i Jon Jones

Jonesu će biti potrebno neko vrijeme da mu se oporavi ruka od sjajnog pokušaja poluge Vitora Belforta proteklog vikenda, a to je pokušaj koji je i Grega Jacksona iznenadio.

Toronto nam je pružio vrlo uzbudljiv okršaj za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji koji je umalo završio u prvoj rundi i to porazom Jona Jonesa. Mnogi su se iznenadili kada je Belfort sjajno uhvatio Jonesovu ruku i pokušao napraviti polugu, a od pobjede su ga dijelili doslovno milimetri.

Greg Jackson je također bio prilično iznenađen, ali i impresioniram Brazilčevim pokušajem. "Trenirali smo za poluge na ruci, Vitor je vrlo dobar u tome i uspio je spriječiti Jona da kontrira njegovom pokušaju. Bio je Vitor nevjerojatno brz. Vrlo je impresivno što je to uspio napraviti, pripremali smo se za nešto takvo, ali Jon se ipak nekako uspio izvući", rekao je Greg.

"Mislim da neće biti nekih ozbiljnijih posljedica za Jonesovu ruku, vjerojatno je samo malo istegnuta. Vrlo sam ponosan na njegovu izjavu da ne bi nikad predao meč zbog poluge", dodao je Jonesov trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI