Jackson se predomislio: Bit će u kutu Jonesu u dvoboju protiv Evansa

UFC 08.02.2012 08:50h Autor:

Jackson i Jones

Unatoč najavama da u slučaju međusobnog dvoboja Jonesa i Evansa neće biti u kutu niti jednom borcu, čini se kako se Greg Jackson predomislio i na UFC-u 145 bi trebao biti uz svog borca.

Zanimljivo će biti vidjeti kako će na takvu situaciju reagirati njegov bivši učenik, Rashad Evans.

“Moram sjesti i donijeti odluku koja će biti u skladu s onime što je najbolje za tim. Ne radi se o meni, jer ja imam osobni stav prema kojem nikada ne bih napravio nešto tako. Sada se premišljam jer moram razmišljati i o boljitku tima. Jesmo li mi samo prijatelji koji treniraju zajedno? Smatram da je smo više od toga. Biti dio ovog tima je nešto posebno, a imati prave suborce je još više”, objasnio je Jackson za 5thround.com.

Kako najbolji MMA trener današnjice danas gleda na odlazak Evansa iz tima?

“Rashad je samo nekako otišao. Ne znam, sada naginjem prema tome da budem u kutu Jonesu. Ne želim biti sebičan, i ne želim da se ovdje radi o meni. Mislim da se ti moram staviti u službu momčadi. Ne mogu biti egocentrik. Iako je to nešto što ne bih volio da se dogodi, čini se da će se ipak dogoditi”, zaključio je Jackson.

Dvoboj za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji na rasporedu je 21. travnja u Atlanti. Priredbu, dakako, predvode Jones i Evans.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI