Jackson: Meni nije bitno tko je protivnik!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2012 09:49h Autor:

Greg Jackson i Jon Jones

Greg Jackson trenutno je jedna od najnegativnijih ličnosti u svijetu MMA zbog Jonesovog odbijanja borbe protiv Chaela Sonnena na njegov prijedlog, no on ima nešto drukčiji pogled na cijelu situaciju.

Glavni trener Jona Jonesa, Greg Jackson, proteklog je tjedna postao omražen kod gotovo svakog MMA fana nakon što se otkrilo da je upravo on bio taj koji je savjetovao Jonesu da odbije ponudu za borbu protiv Chaela Sonnena na UFC-u 151 nakon čega je cijela priredba otkazana.

Jackson, koji vodi svoju dvoranu u Novom Meksiku, nije se previše oglašavao prethodnih dana, no napokon smo ipak saznali što on misli o cijeloj ovoj situaciji te otkriva da se ne slaže s onima koji smatraju da je Sonnen borac gotovo potpuno istog tipa kao što je Dan Henderson s kojim se Jones prvotno trebao boriti.

"Tko je protivnik u pravilu meni nije uopće bitno, jer smatram da se moramo boriti protiv bilo koga, dok god je to u nekim granicama razuma. Zaista nemamo izazivača broj 1, ali UFC je zaista sjajan u "match-makingu" i tu im ne možemo ništa prigovoriti", rekao je Greg.

"Za obranu jedne od najvažnijih titula u profesionalnom MMA svijetu potrebno je ipak određeno vrijeme kako bi se odradile pripreme. Odbijanje borbe nema nikakve veze sa Sonnenom. Nije on potpuno isti borac kao Henderson. Prihvatiti meč par dana prije njegova održavanja je vrlo hrabro i samurajski čin, ali isto tako dio toga je i inteligentno borenje i ulazak u meč potpuno spreman", smatra Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI