“Jacare” želi Weidmana ili revanš s “prljavim” Romerom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2016 09:43h Autor:

“Jacare” Souza/Instagram

Nakon što je na UFC-u 194 prošlog mjeseca podijeljenom sudačkom odlukom izgubio borbu protiv Yoela Romera, Ronaldo “Jacare” Souza zainteresiran je za revanš s Kubancem ili susret s Chrisom Weidmanom koji je iste večeri izgubio titulu.

Souzin menađer, Gilberto Faria, nije zadovoljan okolnostima koje su dovele do poraza i smatra da je Romero igrao prljavo i koristio ilegalne poteze kako bi u konačnici ostvario prednost i izborio odluku.

“Još uvijek nismo probavili sudačku odluku. Romero je igrao prljavo. Ako pogledate snimku možete vidjeti da se dvaput držao za kavez kako bi izbjegao rušenje u drugoj rundi i u trećoj je pikao ‘Jacarea’ prstima u oči”, rekao je Faria.

Osim toga, Faria tvrdi da je Romero, prije nego su suci donijeli odluku, rekao Souzi kako vjeruje da će on izboriti odluku. S obzirom na te okolnosti, “Jacare” je zainteresiran za uzvrat s Romerom, međutim, ako ta borba nije moguća, također je otvoren za borbu s Weidmanom. Brazilac se već vratio treninzima, a borbu želi odraditi do kraja ožujka ili travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI