Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jacare Souza se obratio fanovima | Fight Site

Jacare Souza se obratio fanovima

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.04.2017 11:42h Autor:

Ronaldo Souza

Nakon poraza koji je rijetko tko očekivao, Ronaldo ‘Jacare’ Souza obratio se fanovima preko svog Instagram profila.

Svjestan kako se ovim porazom udaljio od titule koju toliko želi i sanja, Jacareu sigurno nije bilo lako išta izjaviti nakon borbe. Ipak, na svom Instagram profilu je ostavio kratku osobnu poruku:

“Odvažno pobjeđuj, gubi s dostojanstvom. Onaj tko ne riskira nikada ne može pobijediti. Nemam nikakvih isprika. Čestitam Robertu Whittakeru i zahvaljujem svima na podršci, posebno onima koji su uvijek na mojoj strani. Vratit ću se uskoro još jači.”

I prije ove borbe, zbog ranijeg poraza od Yoela Romera, Souza nije bio prvi kandidat za napad na naslov, a sada će biti još dalje. Romero, Mousasi i sada Whittaker su sigurno bliže, a tu je i Luke Rockhold. U ovakvoj kvalitetom napucanoj kategoriji i jedan poraz može ugasiti snove.

Ipak, Jacare je potpisao novi ugovor na osam borbi, dakle vjeruje u sebe i kako još može nastupati par godina. Idući protivnik će mu sigurno biti također netko iz vrha, a onda tko zna, možda i dvije pobjede budu dovoljne za povratak tamo gdje je bio prije ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI