Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jacare Souza potpisao novi UFC ugovor na osam borbi! | Fight Site

Jacare Souza potpisao novi UFC ugovor na osam borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2017 22:54h Autor:

Ronaldo Souza

Samo dan prije borbe protiv Roberta Whittakera, Ronaldo ‘Jacare’ Souza potvrdio je vjernost svom dosadašnjem poslodavcu potpisavši novi UFC ugovor na čak osam borbi.

Souzi je sutrašnja borba trebala biti posljednja na važećem ugovorom, no potpisivanjem današnjeg će mu ona zapravo biti prva na novom, gdje je vjerojatno dobio poboljšane uvjete. Do tog je zaključka lako doći ako znamo kako se ovo veoma brzo odradilo, što je također znak da UFC apsolutno vjeruje u brazilskog borca.

I sam Jacare je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem, nakon što je već ranije proteklih dana u više navrata rekao kako mu je cilj dogovorite se s UFC-om te ostati dio promocije. Ovako će to ostati još neko vrijeme, uz nadu da će napokon uspjeti i napasti pojas prvaka, posebno ako sutra savlada vrlo zanimljiv ispit ispred sebe.

37-godišnji Souza iza sebe ima profesionalni MMA skor 24-4, dok je kao član UFC-a ostvario šest pobjeda i tek jedan poraz, onaj vrlo kontroverznom odlukom od Yoela Romera. Pet od navedenih šest pobjeda ostvario je prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI