"Jacare" Souza: Nisam rođen da bih čekao, rođen sam da bih bio prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2015 17:20h Autor:

Ronaldo

Ronaldo "Jacare" Souza ne misli čekati čelnike UFC-a da mu daju napad na pojas. Želi ostati aktivan, a sljedeću borbu bi volio odraditi protiv Vitora Belforta.

UFC je "title shot" dao Lukeu Rockholdu, borcu koji je Jacarea pobijedio 2011. u borbi za Strikeforce pojas prvaka srednje divizije. Borba je bila izjednačena, a Luke je pobjedu odnio sudačkom odlukom. To je bio posljednji poraz BJJ čarobnjaka.

Ronaldo nema namjeru sažalijevati se zbog gubitka napada na pojas, već na umu ima način pomoću kojeg će napasti pojas.

"Ne mislim da je Rockhold pobijedio teže protivnike od onih koje sam ja pobijedio.", izjavio je Brazilac za MMAFighting. "Ne znam zbog čega ljudi to govore. Borio se protiv Tima Boetscha, koji u svojoj borbi ima više rupa nego švicarski sir. Luke se borio i protiv Phillipoua koji ne može spriječiti rušenje, ali pohvale jer ga je uništio na nogama. Ja sam se borio s Okamijem, koji je teži protivnik od Boetscha i Phillipoua. Ja sam se borio protiv Mousasija, koji je opasan poput Lyota Machide. Rockhold se borio i s Belfortom, a to uopće neću komentirati. Dajte mi zahtjevnog protivnika i pobijedit ću ga. Neću čekati nikoga. Nisam rođen da bih čekao, rođen sam da bih bio prvak. Da, mogu se boriti s Vitorom Belfortom. Borit ću se s njim ako pristane."

Souza (22-3, 1 NC) je u posljednjih 8 mečeva ubilježio isto toliko pobjeda, sa 7 završetaka.

Belfort je na UFC-u 187 pregažen od strane prvaka Chrisa Weidmana. To mu je bio prvi nastup u dvije godine i prva borba otkad se skinuo s TRT-a.

Vidjet ćemo što će UFC reći na ovu ideju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI