Jacare Souza želi Bispinga umjesto ozlijeđenog Romera

UFC 11.04.2015 15:25h Autor:

Ronaldo

Yoel Romero se u petak zbog ozljede povukao iz meča s Ronaldom Souzom koji se trebao održati 18. travnja u Newarku. Brazilac sada ima drugog borca u planu koji može zamijeniti Romera- Michaela Bispinga.

"Jacare" je prvi na listi izazivača u srednjoj kategoriji te ne želi čekati još mjesec ili dva kako bi se Yoel oporavio, nego mu treba protivnik koji bi uskočio u meč samo tjedan dana prije eventa. Bisping je borac koji ne odbija mečeve, no on već ima ugovorenu borbu s C.B. Dollawayjem na UFC-u 186 koji će se za dva tjedna održati u Montrealu.

"Bisping je tip borca koji ima muda i koji neće odbiti borbu.", rekao je Souzin menadžer, Gilberto Faria, za MMAFighting. "Trenutno ta borba ima najviše smisla. Michael Bisping je osoba koja bi s Ronaldom napravila odličnu atmosferu."

Romero i Souza su se trebali boriti na UFC-u 184, ali je Brazilac odgodio meč zbog bolesti. Englez je 9. na ljestvici, a to odgovara Brazilcu jer mu treba netko iz TOP 10 srednje kategorije.

"Jacare" je spreman za borbu s najboljima. Spreman je za borbu s prvakom upravo sad. Želi se boriti s nekim iz vrha jer nema smisla boriti se s nekim ne rangiranim."

No, Michaelov menadžment nije baš zainteresiran za ovu borbu jer Englez ima ugovoren meč za dva tjedna.

"Trenirali smo za Dollawayja i borba je za samo dva tjedna.", izjavio je Bispingov menadžer, Audie Attar, za MMAFighting. "Bisping je poželjan borac. Svi ga žele za protivnika jer zna prodati borbu. Njihovo je pravo tražiti borbu s Mikeom. Bisping bi se volio boriti s Ronaldom. Taj meč je na našoj listi."

Drugi borci koji mogu uskočiti u meč s Jacareom su zauzeti ili ozlijeđeni. Vitor Belfort će na UFC-u 187 napasti pojas Chrisa Weidmana, Lyoto Machida i Luke Rockhold se bore na UFC-u on FOX 15, Anderson Silva čeka presudu zbog korištenja steroida, a upitna je karijera Tima Kennedyja. Thales Leites i Roan Carneiro su dostupni, ali vjerojatno nisu dovoljno rangirani za Jacarea koji je prvi na listi izazivača.

"Ako je Bisping dorastao zadatku, a mislim da jest jer nije borac koji odbija izazove, to bi bilo savršeno.", rekao je Faria.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI