Jacare Souza: Bisping misli samo na novac, sramota je da je on prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 12:14h Autor:

Ronaldo Souza

Nova salva kritika na račun prvaka Michael Bisping dolazi od strane Ronalda ‘Jacarea’ Souze, jednog od najboljih boraca UFC-ove srednje kategorije, koji Britanca smatra najgorim mogućim primjerom prvaka.

Souzu smeta Bispingovo ponašanje, kao i posljednje izjave kako za svoju iduću borbu želi protivnika koji će mu donijeti najveću zaradu. Time je Bisping samo napravio ono što posljednjih mjeseci rade gotovo svi UFC prvaci, ali Souzu, koji već dugo čeka svoju priliku, je to naravno zasmetalo, pa je Bispinga prokomentirao:

“Činjenica je da se Bisping ne bori za svoju čast, svoju obitelj, pa čak niti za sebe samog. On je čovjek koji misli samo na novac i kako zaraditi što više istog. Uvijek će mu novac biti prva motivacija za neke odluke. Također ga nije briga niti za njegove fanove koje bi morao bolje respektirati. On je sramotan prvak u svakom pogledu!”

Nakon toga je ipak i Souza pretjerao idućim izjavama, u kojima je pokušao promovirati sebe te na duhovit način dodatno oblatiti Bispinga. Iskreno, ne znamo koliko mu je to upalilo i da li bi bolje bilo da je ostao na prvoj izjavi, no to ćemo vidjeti s vremenom.

“UFC zna da sam im ja najisplativija opcija za prvaka u pogledu na medije, prodaju prijenosa i sve ostalo. Borba Bispinga i Hendersona je bila užas, nisu pokazali na kraju niti koliko je prodano prijenosa. Siguran sam da je ispalo katastrofa, koga je uopće zanimalo to sranje od borbe. UFC je rasprodao ulaznice u šest minuta. Kažu da je to zbog Bispinga i to je istina. Da Bispinga nije bilo na programu, rasprodali bi ih u tri minute”, rekao je.

Souzu čeka nastup na UFC 208 event protiv Tima Boetscha, dok Bisping čeka operaciju, nakon koje bi se trebao vratiti u svibnju ili lipnju. Glavni kandidat za protivnika mu je Yoel Romero, jedini borac koji je u UFC-u savladao Souzu. Inače, UFC je izašao s podacima za UFC 204 event. U SAD-u je prodano 290.000 prijenosa, no u tim podacima nikada ne postoje brojke za Veliku Britaniju i ostatak svijeta, gdje je Bisping sigurno “povukao” ogroman broj ljudi na gledanje eventa

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI