Jacare se vraća do kraja godine: Moram popraviti hrvanje prije svoje iduće borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 19:37h Autor:

Ronaldo Souza

Rehabilitacija Ronalda Souze gotovo je završila i Jacare će uskoro krenuti s punim treninzima, u koje će uvesti neke promjene. Tako je privremeno preselio u SAD, s ciljem da poradi na svom hrvanju.

Budući da je Jacare otišao s cijelom obitelji, neki su pretpostavili kako je odlučio krenuti stopama Vitora Belforta i Lyota Machide te stalno preseliti u Ameriku, no to nije slučaj. Obitelj je poveo iz drugih razloga, a otkrio je što će zapravo raditi i kada bi ga se moglo vidjeti ponovno u oktogonu. Od borbe protiv Roberta Whittakera i neočekivanog poraza je prošlo dva mjeseca te je to sada iza njega. Cilj je što prije se vratiti tamo gdje je bio prije te borbe, odnosno san o naslovu prvaka još uvijek postoji u planovima Brazilca koji će ove godine napuniti 38 godina.

“Nisam promijenio tim za stalno, ali ću biti neko vrijeme izvan Brazila. Pošto mi nije lako bez obitelji, vodim ih sa sobom. Moj glavni cilj je popraviti svoje hrvanje, to je ono gdje moram napredovati. Planiram se vratiti do kraja godine, osjećam se dobro. Prošlo je dva mjeseca od operacije i već sada mi se kretanje vratilo na staro, nisam apsolutno ništa izgubio. Čitav oporavak teče jako dobro i uskoro sam ponovno u oktogonu. Ne sumnjam kako ću tamo odraditi dobru borbu”, rekao je Jacare za medije, povodom toga što je otputovao u Ameriku.

Poraz od Whittakera bio mu je drugi u UFC karijeri te je tako njegov trenutni skor u promociji sedam pobjeda i dva poraza. Drugi poraz dolazi od one kontroverzne odluke iz borbe protiv Yoela Romera. Tako je poraz od Whittakera podosta usporio Jacarea, budući da bi u suprotnom vjerojatno dobio priliku revanširati se Kubancu, a nakon toga i napasti titulu koju toliko priželjkuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI