“Jacare”: Rockhold me preskočio, a Weidman će ga pobijediti!

UFC 27.11.2015 09:57h Autor:

Ronaldo

Luke Rockhold je trenutno prvi izazivač UFC-ove srednje kategorije. Njegov stari "prijatelj" Ronaldo "Jacare" Souza nestrpljivo čeka svoju priliku da napadne pojas i misli da Rockhold ne zaslužuje biti u toj poziciji.

UFC 194 priredba će biti zanimljiva večer za srednju kategoriju. Osim što prvak Chris Weidman brani naslov protiv Rockholda, "Jacare" će u susretu s opasnim Yoelom Romerom tražiti mjesto prvog izazivača. No, Brazilac misli kako ga je Rockhold preskočio na svom putu do Weidmana.

"Apsolutno. U potpunosti me preskočio, on ne bi trebao biti sljedeći. To bi trebao biti ja, ovo je o meni prijatelju. Imam tešku borbu ispred sebe. Ne želim biti licemjer i reći da će to biti lagana borba. Spreman sam za teški rat, spreman sam boriti se tri runde i patiti, ali spreman sam pobijediti", rekao je Souza.

Souza i Rockhold se znaju još iz dana Strikeforcea. Tamo je Souza bio prvak, ali je izgubio titulu u borbi s Rockholdom 2011. "Jacare" je koncetriran na UFC titulu i ne traži osvetu, iako bi volio ponoviti tu borbu.

"Čovječe, razmišljam o prisvajanju titule, protiv Chrisa ili Lukea, nije bitno. Svi pričaju o revanšu, ali za mene je ta borba stvar prošlosti. Ja gledam naprijed, ali bilo bi 'cool' dobiti priliku boriti se ponovno s Rockholdom. Prozvao sam ga u Strikeforceu više puta, ali ne znam zašto nikad nije došlo do te borbe, no vjerujem da će se dogoditi prije ili kasnije", uvjeren je Brazilac.

Ako 12. prosinca pobijedi Romera, Souza će dobiti pobjednika naslovne borbe, a vjeruje da će to biti trenutni prvak Weidman.

"To je teška borba za prvaka. Rockhold je impresivan borac, drži visok tempo tokom borbe i može zakomplicirati stvari bilo kome, pa i Weidmanu, ali vjerujem da prvak ima veće šanse da zadrži titulu", zaključio je Souza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI