Jacare: Rockhold je lažirao ozljedu jer se boji revanša, za pičkicu Bispinga ne želim ni čuti

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2017 10:14h Autor:

Ronaldo Jacare Souza

U želji da ostane aktivan, Ronaldo “Jacare” Souza prihvatio je borbu s niže rangiranim Timom Boetschom na UFC-u 208, iako bi se realno trebao boriti za titulu srednje kategorije.

“Barem imam protivnika i borbu. Borci koji ostaju neaktivni na kraju loše prođu, pa sam htio ostati aktivan. Imao sam namjeru boriti se s top izazivačem, ali svi su ozlijeđeni”, rekao je Souza za MMA Fighting.

Trećerangirani Jacare je u studenom trebao revanširati protiv Lukea Rockholda, ali je borba otkazana jer se Rockhold ozlijedio. Souza smatra da je bivši prvak ozljedu zapravo lažirao.

“Rockhold se uplašio. Rekao je da je ozlijeđen, ali vidim na društvenim mrežama da stalno trenira, i onda je još rekao da želi grappling meč s Jonom Jonesom u siječnju. To nema nikakvog smisla. On nije ozlijeđen. Ako je ozlijeđen, ne može se boriti s Jonesom. To je nemoguće.”

“To mi smeta jer sam htio borbu u studenom. Ozljede su dio sporta, dogodi se, ali nikada ne bih pomislio da će Rockhold lažirati ozljedu. Isprva sam mislio da se povrijedio, ali sada vidim da se samo uplašio. Jasno je da nije ozlijeđen.”

Što se aktualnog prvaka Michaela Bisping tiče, Jacare ga više uopće nema na umu. Razlog je taj što Britanac ne želi braniti naslov već pokušava dogovoriti neki veliki superfight poput onog s velter prvakom Tyronom Woodleyjem.

“Za Bispinga više ni ne želim čuti jer on je pičkica. Želi borbu s bilo kim osim s top izazivačima srednje kategorije. Neću ganjati pičkicu poput Bispinga. Svi znaju da je slučajno postao prvak. To je bila slučajnost. I sad se ne želi boriti s izazivačem iz vrha.”

Souza i Boetch će se obračunati 11. veljače na UFC-u 208 u Brooklynu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI