Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jacare prihvatio borbu s Romerom, ukoliko pobjeda garantira borbu za naslov | Fight Site

Jacare prihvatio borbu s Romerom, ukoliko pobjeda garantira borbu za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2014 13:11h Autor:

Ronaldo Souza

Jacare Souza možda ipak neće čekati svoju priliku za napad na naslov, nego bi mogao odraditi jednu borbu. Prihvatio je možebitni meč protiv Yoela Romera, no samo pod uvjetom da pobjeda službeno garantira borbu za titulu prvaka.

Iako u UFC-u ima sjajan niz od četiri pobjede, Ronaldo 'Jacare' Souza (20-3, 4-0 u UFC-u) nije siguran da je idući izazivač prvaka u srednjoj kategoriji. Čak je i Dana White, nakon njegove posljednje borbe, rekao da će brazilski BJJ majstor vjerojatno odraditi još jednu borbu prije nego dobije priliku postati prvak.

S druge strane, Yoel Romero je također impresivan, a njegov UFC niz je čak za jednu pobjedu bolji. Njihova međusobna borba se čini vrlo realno, a nešto više o tome rekao je sam predsjednik UFC-a.

"Nazvao me Romerov menadžer i tražio borbu u siječnju ili veljači. Na pitanje koga bi za protivnika, rekao je nekoga iz Top 5 poretka, a ja sam pitao što misli o Jacareu, odnosno o borbi za izazivača i oni su rekli da može. Nakon toga sam nazvao Jacarea i on je također rekao da se slaže, ali pod uvjetom da je to službena borba za izazivača. Vidjet ćemo što će biti oko toga", rekao je White.

Osim Romera i Jacarea, ozbiljan kandidat za napad na titulu je i Luke Rockhold, koji se za dva tjedna bori protiv Michaela Bispinga te bi i on, u slučaju pobjede u toj borbi, bio jako blizu borbe za titulu UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI