“Jacare” ne želi dugo čekati borbu za naslov, zainteresiran za revanš s Romerom

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2017 09:54h Autor:

Ronaldo Souza & Yoel Romero

Ronaldo “Jacare” Souza je još jednom pokazao da je spreman napasti pojas završivši s lakoćom Tima Boetscha submissionom (kimura) u prvoj rundi na UFC 208 priredbi u Brooklynu.

Trećerangirani borac srednje kategorije tako je upisao osmu pobjedu otkad je iz Stikeforcea 2013. došao u UFC, ali budući da borba za naslov i dalje nije na vidiku 37-godišnji Brazilac je umjesto čekanja spreman prihvatiti novu borbu.

“Želim se boriti s prvakom, ali ako će to potrajati, radije ću odraditi još jednu borbu jer ne želim čekati, nisam rođen da sjedim sa strane”, rekao je Souza nakon borbe. “Stoga, prihvatiti ću drugu borbu ako će trebati predugo da dobijem borbu za naslov.”

Jacare je jedini poraz u oktogonu doživio na UFC-u 194 kad ga je prvi izazivač Yoel Romero porazio podijeljenom sudačkom odlukom. Budući da se prvak Michael Bisping trenutno oporavlja od operacije i nije sigurno kad će se točno vratiti, Souza bi volio osvetiti poraz od Romera i dokazati da tu borbu zapravo nije izgubio.

“Da, naravno da je to opcija, želim tu borbu. Nikada nisam izgubio revanš i s Romerom neće biti ništa drugačije. Dokazat ću da nisam izgubio od njega, izgubio sam od sudaca.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI