Jacare: Nakon Mousasia slijedi borba za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2014 13:46h Autor:

Ronaldo Souza

Ronaldo Jacare Souza priprema se za borbu koja ga 2. kolovoza. S druge strane bit će Gegard Mouasasi, koji ga je savladao 2008. godine u Dreamu. Brazilac je uvjeren u svoju borbu, kao i u činjenicu da mu nakon nje slijedi borba za naslov prvaka.

"Nakon što pobijedim u borbi protiv Mousasia, ne postoji više neka druga opcija osim te da sam izazivač. Vitor Belfort je prvi na listi, to nema nikakve dvojbe, no ne razumijem u potpunosti ono što događa s njim i komisijom. Ako se ne bude mogao boriti, tu sam, no trenutno sam fokusiran na Mousasia i nakon ove borbe ćemo vidjeti što dalje", rekao je bivši Strikeforce prvak Souza.

Jacare ne traži isprike za poraz u prošloj borbi protiv Mousasia: "Dočekao je trenutak, pogodio me i pobijedio. Pogodio me zato što je bio bolji. Jednostavno, ne tražim nikakve isprike, bio je bolji to večer."

No, u toku godina se nešto ipak promijenilo. "Sad sam puno iskusniji i teži i također sam kondicijski u puno boljem stanju nego onda. Posebno sam napredovao kod udaračkih tehnika, jiu-jitsu sam još više poboljšao, odnosno prilagodio ga MMA-u. Ovo će biti jedna potpuno druga borba, no moju strategiju vidjet ćete tek u kavezu.

Borba Souze i Mousasia je sunaslovna borba UFC 176 eventa, koji je na rasporedu 2. kolovoza u Los Angelesu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI