‘Jacare’ nakon Boetscha očekuje veliki revanš, a ne borbu s “uplašenim” Bispingom

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.02.2017 10:19h Autor:

Ronaldo Souza

Ronaldo Souza je već duže vrijeme jedan od glavnih kandidata za poziciju idućeg izazivača u srednjoj kategoriji. Unatoč 6-1 omjeru kojeg je postigao otkako se priključio UFC-u, brazilski majstor sumnja da će i u slučaju nove pobjede doći u priliku za napad na pojas.

‘Jacarea’ ovog vikenda čeka meč s Timom Boetschom, a nakon istog kao najizgledniju opciju vidi revanš s Yoelom Romerom u kojem bi pokušao osvetiti poraz s UFC-a 194 (podijeljena odluka sudaca).

“Ta će se borba dogoditi jer se Bisping boji. Bisping je u bijegu. Borba s Romerom će se dogoditi. Vjerujem da mi je on idući protivnik nakon ove borbe. Ja sam fokusiran na osvajanje pojasa i radije bih se borio s Bispingom, ali vjerojatno će završiti u meču s Romerom. Nas dvojica imamo nedovršenog posla”, izjavio je Souza na druženju s medijima u Rio de Janeiru.

Podsjetimo, Bispinga smo posljednji put gledali početkom listopada kada je obranio pojas u dvoboju s Danom Hendersonom. Bio je to izbor izazivača koji nije nikako sjeo borcima iz vrha kategorije, a izbirljivost prvaka je Brazilac kritizirao i ovom prigodom.

“Realnost je ta da se on ne bori za čast ili obitelj. On se čak ne bori ni za sebe samog. On samo želi novac, ne vodi brigu o fanovima i onome što oni žele. Zbog fanova dobiva plaću pa bi bilo bolje da im pokaže poštovanje. Svi znaju da sam ja najbolja opcija u ovom trenutku i svi znaju da je njegov meč s Hendersonom bio katastrofa. Nisu uopće postigli dobre PPV brojke jer nikog nije zanimalo to sranje od borbe.”

U svakom slučaju, ‘Jacare’ bi se mogao dobro načekati do borbe s Romerom ili Bispingom, budući da je Dana White već izjavio kako je Kubanac idući na redu za aktualnog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI