Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jacare izdržao s ozljeđenom rukom, no morati će na operaciju | Fight Site

Jacare izdržao s ozljeđenom rukom, no morati će na operaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2014 20:20h Autor:

Ronaldo Souza

Ronaldo Jacare Souza pobijedio je Francis Carmonta sudačkom odlukom, iako je dva puta tijekom borbe bio blizu pobjede gušenjem, no francuski borac je izdržao. No, danas je Souza priznao da je nastupio s ozljedom ruke i da je borba zamalo bila otkazana.

Jacare je još jednom bio impresivan. Iako se očekivalo da bi hrvanje Francisa Carmonta, posebno sada kada se pripremao sa St-Pierreom, moglo predstavljati problem za ovog majstora jiu jitse, Souza je uvjerljivo odradio ovu borbu i zasluženo slavio, no sve to je odradio s ozljedom ruke.

"Nisam imao problema s ozljedom u ovoj borbi, iako sam imao problema na pripremama sa fragmentima kosti koje su ostale od loma ruke. UFC je čak razmatrao otkazivanje borbe, no rekao sam da sam spreman i da se želim boriti, pa u konzultaciji s liječnicima dozvolili moj nastup. No, sada moram to "očistiti" i ono što slijedi je operacija, no vrlo brzo ću biti nazad", rekao je Jacare.

Dva puta u borbi je bio sjajnoj poziciji gdje je gotovo ugušio Carmonta, no Francuz je izdržao, Jacare je objasnio kako je to bilo iz prve ruke: "Mislio sam da ga imam, no nezgodan je protivnik, branio je vrat jako dobro, a ja sam naučio neke nove stvari u ovoj borbi i izvukao nove pouke koje će mi dobro doći u nastavku karijere".

Za nastavak svoje karijere Jacare još nema planova, no jedna ideja postoji, a to je revanš protiv Lukea Rockholda, koji mu je prije tri godine preoteo Strikeforce titulu: "To mi se čini u redu. Svaki puta kada se sjetim kako ga je Belfort pogodio prolazi mi kroz glavu da će se to desiti svakom borcu koju dođe u Brazil boriti se protiv nas. Iako je trenutno ispod podosta ispod mene u UFC.ovom poretku ne bih imao ništa protiv te borbe, štoviše volio bih da se ponovno susretnemo i da mu dokažem da sam bolji borac od njega", za kraj je rekao Souza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI