Jacare i Hermansson uklonjeni s glavnog ESPN kanala

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 20:15h Autor:

Jacare vs. Hermansson

Nakon što je treći UFC on ESPN event doživio nekoliko promjena oko sudionika glavne borbe, promocija i TV kuća odlučili su cijeli program ukloniti s glavnog kanala ESPN mreže.

U pitanju je priredba koja se održava 27. travnja, a prvobitno je trebala biti predvođena od strane Yoela Romera i Paula Coste. Onda je komisija iz borbe uklonila Costu, a na njegovo mjesto uskočio je Ronaldo “Jacare” Souza. Posljednja promjena dogodila se nakon Romerovog otkazivanja te je trenutni “main event” borba Jacarea Souza protiv Jacka Hermanssona.

UFC je tako odlučio da mu glavna borba više nije dovoljno atraktivna za glavni ESPN. Nakon što su prva dva UFC on ESPN eventa predvodili Cain Velasquez protiv Francisa Ngannoua i Justin Gaethje protiv Edsona Barboze, odlučili su kako ova borba nije dovoljno atraktivna, barem prema imenima boraca koji u njoj nastupaju. Cijeli program tako je premješten na ESPN+ servis i postaje klasični event iz Fight Night serije.

Po pitanju programa se tu ne mijenja baš ništa. Jacare i Hermansson i dalje su glavna borba, dok će se prije njih boriti Greg Hardy i Dmitry Smoliakov. Glavni program ukupno sadrži šest borbi, gdje vrijedi spomenuti Alexa Oliveiru protiv Mikea Perrya i Glovera Teixeiru protiv Iona Cutelabe.

Event se održava u mjestu Sunrise, unutar Miami metropolitan područja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI