Jacare blizu potpisivanja novog ugovora s UFC-om

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2017 12:33h Autor:

Ronaldo Souza

Borci danas po isteku ugovora redovito testiraju tržište, ali Ronaldo “Jacare” Souza ne planira napustiti UFC te je blizu finalizaicije novog ugovora, što je otkrio novinarima nakon javnog treninga u Kansas Cityju.

“Jako smo blizu, radimo na brojkama”, rekao je Souza. “Jako, jako smo blizu postizanja dogovora, jako smo blizu onog što traže.”

Trećerangirani borac srednje kategorije ovog se vikenda na UFC on Fox 24 priredbi bori protiv šestorangiranog Roberta Whittakera. Iako Brazilac zaslužuje borbu za naslov šanse da je uskoro dobije su male stoga je odlučio ostati aktivan.

“Neću sjediti i čekati borbu za naslov jer trebam se boriti. Ja sam profesionalac i trebam biti spreman za sve protivnike i došao sam raditi. Ja neću sjesti i čekati neku posebnu borbu.”

Srednja kategorija je “zapela” otkad je Michael Bisping prošle godine osvojio pojas. Britanac ga je prvo branio protiv Dana Hendersona koji nije bio izazivač, a sada će isto ponoviti protiv bivšeg velter prvaka Georgesa St-Pierrea dok prvi izazivač, Yoel Romero, i ostali jednostavno moraju čekati, ili se boriti međusobno.

“Spreman sam za izazov i ne želim sjediti kod kuće i čekati Bispinga jer Bisping je katastrofa za srednju kategoriju. Romero, Luke Rockhold, Gegard Mousasi i ja, svi trenutno trebamo borbe. Jer Bisping se ne želi boriti protiv teških protivnika.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI