Jabuka ne pada daleko od stabla: 13-godišnji Sin Matta Hughesa odstrijelio pet životinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2012 21:21h Autor:

Matt Hughes

Bivši UFC-ov prvak u privremenoj (možda i trajnoj) mirovini, Matt Huges je strastven lovac. Njegov hobi ga ja mnogo puta u prošlosti stajao žestokih kritika od strane onih koji i nemaju previše razumijevanja za ubijanje divljih životinja iz razonode.

No, MMA borac se ne obazire previše na zle jezike. Nedavno je posjetio Afriku gdje si je dao oduška odstrijelivši pritom čak šest životinja. Kako stvar ne bi prepustio slučaju, Hughes je i svog sina navukao na istu slabost. I "Hughes junior", naime, voli ubijati životinje pa je na istom lovu i sam odstrijelio tek jedan trofej manje.

"Ubio sam šest životinja, moj sin je odstrijelio pet. Da, dobro smo se zabavili. Bio je to sjajan trenutak oca i sina. On ima 13 godina i siguran sam da nikada neće zaboraviti taj lov. Ne mogu dočekati povratak u Afriku", poručio je Hughes koji je, očekivano, naišao na lavinu osuda.

On na to odgovara:

"Možete misliti što god vam je volja. No, ako govorimo o zakonu, ja sam u pravu. Čak niti u Bibliji ne piše ništa o tome da čovjek ne bi smio loviti. Prema zakonu Biblije nisam učinio ništa loše. Ako se nisam ogriješio o ta dva zakona, onda svoj život mogu voditi kako to ja hoću. To je moj odgovor."

"Kada idem u Afriku, plaćam svaku odstreljenu životinju. No, smijem zadržati samo rogove, odnosno kljove, sve ostalo meso ostaje tamošnjem narodu. Nisam imao pravo niti na komad mesa", zaključuje Hughes koji još uvijek nije odlučio je li jednom za svagda objesio rukavice o klin ili se vraća u oktogon. 

U lov se sigurno vraća…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI