Izvor blizak Diazu: Ne traži više samo meč protiv McGregora, traži debeli ček!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2018 14:13h Autor:

Nate Diaz i Conor McGregor

Već smo u srijedu pisali o tome da bi popularnog i kontroverznog Natea Diaza uskoro ponovno mogli gledati u slavnom Octagonu. Naime, prema vijestima koje dolaze iz bolje upućenih medija, uvjeti njegovog povratka gotovo su dogovoreni, a UFC mu je ponudio i datum koji je ovaj prihvatio.

Radi se o UFC-u 227 koji se održava 4. kolovoza u Los Angelesu. Navodno je Diaz taj datum prihvatio. Nastavak pregovora donosi imena protivnika te već spomenute uvjete koji bi ga trebali zadovoljiti. Kako neki novinari saznaju, ponuđeno mu je nekoliko imena, od kojih je za barem jednog ozbiljno zagrijan, no ništa detaljno se još ne zna niti postoje šanse da tako što izađe u javnost prije nego bude službeno.

LowkickMMA pak piše kako Diaz neće pristati na ništa što mu neće donijeti debelu i masnu zaradu. Ako ste pomislili da to odmah znači da ne pristaje na ništa osim na meč protiv Conora McGregora, e tu ste se prevarili.

Prema riječima njegovog klupskog kolege, a koje prenosi LowkickMMA, Diaz je svjestan da će u ovom trenutku jako teško dogovoriti treći meč protiv Irca. S obzirom na sve probleme u kojima se “The Notorious” našao, teško je uopće prognozirati kada bi ponovno mogao biti u akciji, ali i hoće li nakon suđenja radi napada na autobus UFC boraca imati mogućnost nastupanja u SAD-u radi eventualne zabrane. Njegov kolega o kojem govorimo jest Jake Shields, koji je nedavno otkrio kako je potencijalni protivnik Michael Bisping, no to je kasnije demantirano. Stoga i ove riječi uzmite s oprezom.

“Nate ne želi isključivo meč protiv Conora McGregora. On traži meč koji ima smisla za njega i koji će mu donijeti ogromnu zaradu. Također traži dvoboj koji će izazvati mnogo zanimanja javnosti”, rekao je Shields, a prenosi LowkickMMA.

Izbora je mnogo, a s kime bi se Diaz trebao susresti na UFC-u 227, saznat ćemo vrlo brzo. Ono najbitnije jest da se sigurno vraća u akciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI