Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iznenađeni Gleison Tibau: Ne znam tko je Andrew McInnes niti zašto me optužio za doping! | Fight Site

Iznenađeni Gleison Tibau: Ne znam tko je Andrew McInnes niti zašto me optužio za doping!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2015 16:39h Autor:

Gleison Tibau

Kad je relativno nepoznati WSOF-ov borac Andrew McInnes optužio Gleisona Tibaua za upotrebu dopinga, Brazilac nije bio ljut, bio je zbunjen.

Andrew koji?

Ispalo je da Tibau nikad nije čuo za "Andrewcondu" koji u karijeri ima 5 pobjeda i 1 poraz. Kanađanin večeras nastupa na WSOF-u 18, a Gleison mu je samo mogao zaželjeti sreću.

Tibau se očitovao o ovoj optužbi:

"Ovu srijedu popodne, krenuo sam na trening u American Top Team te sam se šokirao kad sam čuo da je borac Andrew McInnes dao intervju u kojem je mene pokazao kao najvećeg konzumenta dopinga u UFC-u. Potpuno sam protiv korištenja bilo kakvih zabranjenih supstanci. Smatram kako bi borci morali u borilište unijeti samo svoj talent i vježbanje te da bi to trebalo odlučiti ishod meča, a ne umjetni dodaci.

Iskreno, ne poznajem Andrewa, ni osobno ni profesionalno. Nikad nisam gledao njegove borbe ili čuo za te borbe. Saznao sam da ima malo MMA borbi. U svojoj karijeri sam imao više doping testova nego on borbi. Jedan sam od boraca koji imaju najveći broj nastupa za najjaču MMA organizaciju. U 15 godina karijere sam 24 puta ušao u UFC-ov kavez. U karijeri imam 43 odrađene borbe, a niti jedan put nisam uhvaćen u korištenju dopinga niti sam pao na vagi.

Žao mi je zbog nastale situacije i žao mi je što me McInnes, povezao s korištenjem dopinga. No, želim mu uspjeh," izjavio je Tibau.

Gleison (33-10) drži rekord za najviše borbi (24) i najviše pobjeda (16) u UFC-ovoj lakoj diviziji. Nikad nije pao na vagi ili na doping testu u UFC karijeri.

Brazilac ima sljedeći meč s Tonyjem Fergusonom na UFC-u 184.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI