Izlazi Bufferova knjiga – "It’s Time!"

UFC 21.03.2013 11:19h Autor:

Jedna od najprepoznatljivijih osoba UFC-a jest definitivno i najavljivač u oktogonu, Legendarni Bruce Buffer.

U velikom intervjuu koji je s njim napravio Jack Brown, Buffer je opisao najzanimljivije trenutke 17 godina dugog puta s najjačom svjetskom MMA promocijom.

"Od prvog trenutka sam bio emotivno povezan s Danom Whiteom i braćom Fertitta. Kada su preuzeli ovu promociju, cijeli sport je bio u velikom padu. No, zbog strasti koju su imali za ovaj posao, UFC su digli iz pepela i od sporta napravili 'main stream'. Vjerujte mi kada kažem da oni nisu kupili promociju, ja u ovom trenutku ne bih davao ovaj intervju", izjavio je Buffer.

U knjizi "It's Time!", koja izlazi kroz nekoliko mjeseci, Buffer  je ispričao mnoge priče u kojima glavne uloge imaju najzanimljivije persone MMA svijeta.

"Imao sam rijetko iskustvo upoznati sve te poznate borce. Osobe poput Liddella, Ortiza, Jacksona, Jonesa, GSP-a, Fabera, Couturea i ostale smatram svojim prijateljima. U knjizi ćete moći pročitati mnoge zanimljive detalje koji do sada nisu bili ispričani", objašnjava Buffer.

Svi koji su zainteresirani Bufferovu knjigu će moći kupiti s posebnim popustom preko Amazon.com internet trgovine. U njoj je otkriveno mnogo zanimljivih detalja poput onog da je Buffer u 17 godina dugoj karijeri propustio tek dva UFC eventa. Zaista nevjerojatno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI