Izjavu koju smo svi s nestrpljenjem čekali: White o izazivaču nakon meča Werdum vs. Velasquez

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2015 16:49h Autor:

Stipe Miočić

Hrvatska javnost je s nestrpljenjem iščekivala izjavu Dane Whitea vezanu uz odluku promocije tko je sljedeći izazivač u teškoj kategoriji UFC-a. Dakako, zbog našeg Stipe Miočića trenutačno treće-rangiranog teškaša svijeta. Znamo da nam uskoro slijedi obračun pravog i privremenog prvaka Caina Velasqueza i Fabricija Werduma na UFC-u 188, a nakon toga je izazivačko mjesto kako se sada čini, "ostavljeno na grabu".

White, naime, nije htio točno odgovoriti na pitanje, nego je okolišao. U igri su više imena, a osim Stipe Miočića tu je i Andrei Arlovski, Junior dos Santos i Travis Browne.

Ipak, ovaj potonji je nešto dalje od tog poželjnog mjesta nakon teškog poraza upravo od Andreija Arlovskog prošlog vikenda. White je posebno bio pun hvale za Bjelorusa. Znači li to nešto?

"Nevjerojatna činjenica jest da se borio ozlijeđen i da zapravo nije niti trebao nastupiti. Odradio je naprosto nevjerojatno. Jedna stvar je uhvatiti nekoga udarcem i onda ga dalje prebijati. No, i on je primio nekoliko teških udaraca. Na koncu je nokautirao mlađeg, višeg, jačeg i bržeg lika. Bilo je nevjerojatno", rekao je White, ali je i dodao:

"Stvarno bi bilo nevjerojatno da se Arlovski ponovno bori za UFC naslov. Ipak, treba vidjeti što će se dogoditi. Sada najprije imamo meč Caina i Werduma, a prije toga niti ne želim misliti tko će biti sljedeći izazivač. Vidjet ćemo…",  zaključio je zagonetno White.

Naravno, svatko bi želio biti izazivač jer se do tog statusa dolazi vrlo teško, a on donosi velik novac. Da ne govorimo što sve ide uz osvajanje titule. Nadamo se ipak da bi Miočić mogao dobiti svoju zasluženu priliku. Posebno nakon demoliranja Marka Hunta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI