Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Izbirljivi BJ Penn ne želi zamjenu za MacDonalda! | Fight Site

Izbirljivi BJ Penn ne želi zamjenu za MacDonalda!

UFC 08.08.2012 07:00h Autor:

Penn VS Edgar

 

 BJ Penn nije zainteresiran za nastup na UFC-u 152 u slučaju da mu ponude zamjenskog borca, zaključak je to nakon što je Bahadurzada otkrio da je njegova ponuda odbijena.

Tijekom proteklog vikenda Dana White otkrio je da je tijekom polovice UFC on Foxa 4 dobio jednu vrlo lošu poruku. Radilo se o tome da se Rory MacDonald teško ozlijedio na sparingu te je završio na šivanju zbog velike porezotine.

Njegov meč protiv BJ Penna, kojem se Rory toliko radovao, istog je trena otpao, a vrlo brzo se ponudio afganistanski borac Siyar Bahadurzada da uskoči kao zamjena, kojem je nedavno također jedan meč propao zbog ozljede. Bahadurzada je čak najavio da je spreman boriti se besplatno u tom slučaju, odnosno da bi novac donirao u humanitarne svrhe.

No, čini se da BJ Penn ne želi nijednog drugog protivnika, pa je i Bahadurzada dobio odbijenicu.

“BJ je rekao ne. Razočaran sam. Želio sam se boriti s njim, iako sam ozlijeđen. Moja desna ruka još uvijek nije potpuno zaliječena. Ne mogu njome udarati, ali svejedno bih se želio boriti”, rekao je Siyar.

Iz vrha UFC-a zasad nema još uvijek nikakvih reakcija kad se radi o Pennovom meču i zaista je prilično moguće da ne bude angažiran zamjenski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI