Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Izbacite laktove, ne želite lokve krvi!” | Fight Site

“Izbacite laktove, ne želite lokve krvi!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2012 08:58h Autor:

Velasquez VS Big Foot

Je li došlo vrijeme da se pravila u UFC-u malo ublaže i zabrane laktovi tijekom borbe u parteru? Big Footov menadžer misli da bi tako trebalo napraviti kako bi u kavezu bilo manje krvi.

Borba između Caina Velasqueza i Big Foota proteklog vikenda nije predugo potrajala, no bez obzira na to ostalo je iza njih dosta krvi na podu u kavezu. Slika je to koja bez obzira što se radi o borilačkim sportovima nije odveć poželjna zbog mišljenja onih koje MMA tek treba osvojiti.

To je razmišljanje Alexa Davisa, menadžera poraženog Big Foota, koji je zadobio tešku otvorenu ranu nakon smo pola minute borbe te mu je krvarenje izneđu očiju iznimno otežavalo situaciju u kavezu s obzirom da mu mu je ometalo vid.

"Mislim da laktovi na podu ne bi smjeli biti dozvoljeni. U većini slučajeva izazivaju rezove, što je ipak drukčije od nokauta ili submissiona. Nerijetko se zbog toga napravi lokva krvi od jedne minorne ozljede, a to ne pomaže u popularizaciji sporta", smatra Davis.

"Vidio sam daleko gore rezove od ove koju je Cain nanio Big Footu, ali količina krvi koja se pojavila je bila prevelika. Ne kažem da bi Big Foot pobijedio da se to nije dogodilo, ali činjenica je da mu je jako poremetilo vid", dodao je Brazilčev menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI