Izazivačica Claudia Gadelha: Neću doživjeti istu sudbinu kao Miesha Tate!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 12:54h Autor:

Claudia Gadelha

UFC-ova Claudia Gadelha izborila je mjesto izazivača u slamka diviziji i iduća će napasti titulu nakon što se na UFC 193 priredbi u Australiji suoče prvakinja Joanna Jedrzejczyk i Valerie Letourneau.

Brazilka će biti u publici na UFC-u u Australiji i nakon naslovne borbe će i službeno biti najavljena kao iduća izazivačica.

"Željela sam se boriti ove godine, ali odlučila sam čekati jer iz UFC-a žele da se borim u veljači. Dali su mi taj datum i bit ću u Australiji idući tjedan na borbi između Joanne i Valerie. Rečeno mi je da će pobjednik tog meča biti moj idući protivnik", rekla je Gadelha.

Gadelha ima samo jedan poraz u karijeri i to upravo od prvakinje Jedrzejczyk s kojom želi revanš.

"Mislim da će Joanna dobiti borbu. Valerie je preteška. Borila sam se s njom na 61 kilogram i ona je imala oko 70 kila na dan borbe, a ja 60. Ona je prevelika za diviziju i skida puno kila zbog čega gubi učinkovitost. Vjerujem da će Joanna pobijediti", izjavila je Brazilka.

Nakon pobjede protiv Jessice Aguilar na UFC-u 190. Gadelhi je obećana prilika za titulu i ona je sigurna da neće doživjeti scenarij kao njena kolegica u bantam diviziji Miesha Tate koju je UFC zaobišao i dao borbu za naslov Holly Holm.

"Pričala sam s Seanom(match maker) i rekao mi je da mi ne želi učiniti isto što i Mieshi Tate. Moj slučaj je potpuno drugačiji jer ona je izgubila dvaput i ne žele raditi treću borbu. Moja borba s Joannom je bila drugačija, nije me završila i želi ovu borbu samnom. Sve je potpuno drugačije i vjerujem da će se ova borba dogoditi sad", uvjerena je Gadelha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI