Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Iza kulisa UFC 232: “Ti si zvijer i najbolji si na svijetu” | Fight Site

(VIDEO) Iza kulisa UFC 232: “Ti si zvijer i najbolji si na svijetu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2019 12:32h Autor:

Jon Jones i Alexander Gustafsson

“The Thrill and the Agony” UFC 232 eventa je ispred nas, a izbor trenutaka iz ove epizode nalaze se i na Youtube kanale UFC-a, kao i unutar ovog članka.

Kao i uvijek, kompletni “The Thrill and the Agony” nalazi se na Fight Passu, a ovim putem je na Youtubeu objavljena kompilacija najboljih trenutaka vezanih uz dvije glavne borbe, odnosno uz pobjedu Amande Nunes nad Cris Cyborg te povratničku pobjedu Jona Jonesa nad Alexanderom Gustafssom.

Možete vidjeti kako su reagirali kutevi i obitelji svih sudionika, od euforija i slavlja do očaja i nevjerice. No, isto tako možemo vidjeti srdačne komunacije boraca u kavezu, kao i prve komentare onih koji su se u kavezu nakon borbe našli. I tu se nalazi rečenica koju smo stavili u naslov, odnosno izražavanje poštovanja Jonesu od strane Gustafssona.

U backstageu pratimo razgovor Amande Nunes i oscarovke Halle Berry, koja je bila u publiku, susret Jona Jonesa i Yoela Romera, kao i susret samih timova Jonesa i Gustafssona. Što se sve krije u ovome, pogledajte u videu ispod teksta, dok za kompletnu epizodu ipak trebate biti korisnici UFC Fight Pass servisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI