Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iza kulisa UFC 227: Međusobno poštovanje Johnsona i Cejuda, eksplozije emocija kod T.J.-a i Codya (VIDEO) | Fight Site

Iza kulisa UFC 227: Međusobno poštovanje Johnsona i Cejuda, eksplozije emocija kod T.J.-a i Codya (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2018 17:28h Autor:

Demetrious Johnson i Henry Cejudo

The Thrill and the Agony posvećen UFC 227 eventu donosi ono po čemu je taj serijal i poznat. Kombinaciju emocija i prikaza onoga što se na eventu događalo tamo gdje službene kamere nisu snimale.

Na Youtubeu je objavljen “Sneak peak” u kojem možemo vidjeti najveći dio dijela koji pripada dvjema glavnim borbama, dok cijelu epizodu možete po pravilu pogledati na Fight Pass servisu. I uistinu se ima što vidjeli te nakon ovakvih prikaza možemo puno jasnije shvatiti kroz što se sve prolazi tijekom i nakon jednog ovakvog eventa.

I vidjeli smo dvije različite slike. Kod Demetriousa Johnsona i Henrya Cejuda u kavezu, ali i nakon njega, vidimo iskrene izraze međusobnog poštovanja. Obojica su veliki borci i još veći ljudi, a posebno nas se dojmio pozdrav u “backstageu”.

Dillashaw i Garbrandt je naravno potpuno drugačija priča, što možemo vidjeti i po reakcijama članova tima, ali i obitelji oba borca. Vidi se koliko ovakva pobjeda puno znači, a koliko drugima teško pada. I ponovno je sjajno vidjeti kakav odnos gaje Dillashaw i njegov trener Duane Ludwig. Tko nakon toga može kritizirati odlazak Dillashawa iz Alpha Malea, odnosno zajedno s Ludwigom, tome neke stvari jednostavno nikada neće biti jasne.

Ispod teksta se nalazi video, a za ostatak, kao što smo naveli, preostaje vam sjajni UFC Fight Pass servis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI