Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iz UFC-a tvrde: Prodaja ide nevjerojatno, ovo je rekord! | Fight Site

Iz UFC-a tvrde: Prodaja ide nevjerojatno, ovo je rekord!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2015 10:02h Autor:

UFC 189

Jose Aldo je vjerojatno odustao od najvećeg eventa godine, barem prema tvrdnjama šefa UFC-a Dane Whitea. Prema njemu, zarada samo od ulaznica za UFC 189 bi se trebala kreatati oko 7 milijuna dolara što je rekord svih rekorda kada je u pitanju ova američka MMA promocija.

Da bi povećali kapacitet MGM Grand Arene, UFC je dodao dodatna mjesta što je potvrdio potpredsjednik kompanije Peter Dropic.

"Morali smo poštovati neke procedure zbog sigurnosti, no bili smo kreativni. Dodali smo sjedala tamo gdje nikada prije nisu postojala", izjavio je UFC-ov dužnosnik.

Upitan je li bilo vraćanja ulaznica u trenutku kada su gledatelji saznali da je Jose Aldo odustao, predsjednik White odgovara:

"Dodavali smo još mjesta, a čim bi ih pustili u prodaju, ulaznice bi planule. Jedva smo imali nekoliko povrata karata, ali i one su prodane vrlo brzo."

Prije nekoliko dana, dok je još Jose Aldo bio u igri za nastup, špekuliralo se i o ogromnoj PPV prodaji. S obzirom da UFC prvaci imaju pravo na postotak od PPV prodaje nezavisni analitičari su smatrali da će Aldo upravo zbog ogromnih iznosa najvjerojatnije odraditi baš zbog tog razloga. Na koncu se takve tvrdnje nisu pokazale istinitima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI