Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iz UFC-a priznali: Sudac je trebao ranije prekinuti meč Miočić vs. Hunt | Fight Site

Iz UFC-a priznali: Sudac je trebao ranije prekinuti meč Miočić vs. Hunt

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2015 09:40h Autor:

Mark Hunt

Osim o impresivnoj Miočićevoj predstavi, najviše se nakon UFC Fight Night 65 priredbe govorilo "o želucu" suca koji je dijelio pravdu u dvoboju Stipe i Marka Hunta. Tek nakon što je liječnik prije početka pete runde upozorio suca da mora prekinuti dvoboj, ako se ništa ne promijeni, on se odlučio smilovati Novozelanđaninu koji je do tada već izgledao kao da je zalutao u košnicu pčela. Meč je prekinut tek sredinom pete runde.

Na press konferenciji je pitanje novinara o ovoj temi dobio i Tom Wright, direktor UFC-a za Kanadu, Novi Zeland i Australiju. On je, naime, glumio odsutnog Danu Whitea. Iako nije želio biti potpuno decidiran, Wright je na koncu ipak priznao:

"Mislim da su ipak taj meč trebali ranije prekinuti", poručio je Wright koji je malo odlučio amnestirati suca.

"Na kraju, nisam ja taj koji je bio iznad te dvojice. Mark Hunt je čvrst momak, a Stipe je demonstrirao svoje znanje. Sada je tako, ne možemo ništa promijeniti", zaključio je Wright.

Ponavljamo, MMA javnost se dignula na noge jer smatraju da je dvoboj trebao biti prekinut već u trećoj rundi. Miočić je ukupno u meču zadao 361, a Hunt samo 46 udaraca. To su ujedno i dva novopostavljena rekorda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI