Iz straha od otkaza UFC-ov borac prihvatio meč u posljednji trenutak, a onda priredio iznenađenje (VIDEO)

UFC 11.12.2017 12:16h Autor:

Andre Soukhamthath (Instagram)

Većina vjerojatno nije nikad ni čula za Andrea Soukhamthatha (12-5), Amerikanca koji vuče korijene iz Laosa, ali nakon posljednjeg UFC-ovog eventa njegova priča postaje sve zanimljivija.

Ovaj 29-godišnji borac prihvatio je uskočiti kao zamjena za ozlijeđenog Bryana Carawayja te je imao samo dva tjedna da se pripremi za Lukea Sandersa. Ono što je posebno zanimljivo je to da je Soukhamthath meč prihvatio jer se bojao otkaza. Naime, iza njega su do ovog vikenda bila dva nastupa i dva poraza u oktogonu. Iako su oba stigla podijeljenom sudačkom odlukom koja je mogla otići i na njegovu stranu, Andre je pretpostavljao kako bi mu uskoro mogao stići poziv s lošim vijestima.

“Vidio sam priliku da uskočim u ovu borbu i to sam učinio u posljednji trenutak. Radije bih uzeo stvari u svoje ruke nego da me Sean Shelby i UFC otpuste nakon dva poraza. Iskoristio sam priliku i spasio se. Mislim da sam sada zadržao posao. Znao sam da je protivnik imao puni trening kamp, ali znao sam i da će krenuti jako. Ali ja znam koliko sam čvrst i koliko su dobri moja brada i obrana od hrvanja. Preživio sam prvu oluju i onda doslovno svu energiju usmjerio u jedan udarac. I to je upalilo”, za MMAJunkie je prokomentirao borac nadimka ‘The Asian Sensation’.

Njegovu pobjedu tehničkim nokautom protiv favoriziranog borca možete pogledati u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI