Iz Shogunovog kampa nemaju ništa protiv: Protiv Ortiza na novogodišnjem eventu!

UFC 05.09.2011 07:35h Autor:

Tito Ortiz

Menadžer bivšeg UFC-ovog prvaka, Mauricija Shoguna Rue, Eduardo Alonso, je najavio sljedeći meč svog pulena. Iako za sada nema službenu potvrdu, čini se da bi se Rua prvi dan nove godine trebao susresti s Titom Ortizom.

“Čujem neke glasine, no za sada nema ništa konkretno od UFC-a. Ako ovisi o nama, onda mogu reći da bi Shogun bio spreman boriti se u tom terminu. Meč protiv Ortiza bio bi velika čast jer se radi o ikoni ovog sporta koja će se uskoro umiroviti”, objasnio je Alonso za Tatame usporedivši Ortiza s Randyjem Coutureom.

“Nažalost, nije se mogao boriti protiv njega, a to je nešto što je Lyotu pošlo za rukom. Zato imamo želju boriti se protiv Ortiza. Izazov je stigao od samog Ortiza, koji je javno izazvao Mauricija. Moramo biti i realistični jer ovaj meč možda i nije toliko izgledan. Ostaje nam samo čekati. Svi znaju da Shogun ne bita svoje protivnike i zato smo spremni pregovarati o svemu. Meni je datum bitniji i on nam odgovara”, dodaje Shogunov menadžer.

Brazilski je borac prije nekoliko dana u Rio de Janeiru impresivnim nastupom nokautirao Forresta Griffina već u prvoj rundi osvetivši tako poraz iz 2007.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI