Iz Jonesovog kampa: Ovo je klasična namještaljka, pokušavaju mu uništiti život!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 11:40h Autor:

Jon Jones

U kampu Jona Jonesa se ne mire s padom na doping testu koji je danas otkriven u javnosti. Jones je bio pozitivan na anabolički steroid na testiranju koje je provedeno na dan vaganja uoči UFC-a 214 krajem prošlog mjeseca. Prijeti mu čak četiri godine suspenzije. No, jedan od Jonesovih kolega iz kluba JacksonWink Akademije, TUF veteran Frank Lester, tvrdi da se radi o namještaljci.

Reakcije UFC boraca na Jonesov pad na doping testu

Lester je odlučio svoja razmišljanja podijeliti na društvenim mrežama.

“Bio sam upravo na večeri, sjedio sam pored Jona Jonesa kada su ga nazvali i obavijestili o padu na doping testu. Priča je kako je navodno između vaganja i dana borbe uzeo oralni steroid. Šansa za to je nula posto i to nema nikakvog smisla jer to nikako ne bi donijelo ništa Jonesu. Trebaju tjedni da bi se steroidi nakupili u tvom sistemu i da bi ti donijeli prednost. Jon je bio devastiran u najmanju ruku”, napisao je Lester, a kasnije je nastavio:

“Ovo je namještaljka, klasična namještaljka. Nijedan sportaš ne može biti čist čitave pripreme i onda nasumično uzme neki jeftini oralni steroid između vaganja i dana borbe znajući da će ga testirati kada meč bude gotov. Ovo je klasična namještaljka. Pokušavaju uništiti ovom dečku život. Ovo nema nikakvog smisla i Jon ovo nikada ne bi napravio. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali istinski vjerujem da je Jon nedužan i nadam se da ću mu se dati poštena prilika da to i dokaži prije nego što ga se osudi s mržnjom.”

Lester je i sam poznat kao borac prijestupnik. Trenutačno služi čak petogodišnju suspenziju zbog mnogih ozbiljnih prekršaja. U posljednjem je ugrizao svog protivnika više puta za vrijeme meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI