Iz goreg u gore: Jona Jonesa očekuje kaznena prijava zbog teškog ozljeđivanja 25-godišnje trudnice!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2015 22:43h Autor:

Jon Jones

Policija u New Mexicu je izdala nalog za uhićenje Jona Jonesa zbog teškog ozljeđivanja 25-godišnje trudnice i bježanja s mjesta nesreće. Prvaka očekuje kaznena prijava jer je već spomenuta trudnica u nesreći zadobila lom ruke.

Izvori i policijsko izvješće navode kako je Jon iznajmljenim automobilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i udario u vozačevu stranu auta kojim je upravljala 25-godišnja trudnica. Jon se zatim pješke udaljio od mjesta nesreće, a u automobilu je pronađena marihuana i lula za pušenje iste.

Zakon u New Mexicu za ovakve slučajeve glasi:

"Država New Mexico zahtjeva da svi vozači koji sudjeluju u prometnoj nesreći ostanu na mjestu nesreće, pruže pomoć ako je potrebno te da potrebne informacije daju ostalim vozačima ili policijskim službenicima.

Ako se radi o jednom vozilu koje je učinilo štetu na tuđoj imovini ili vozilu, vozač koji je skrivio nesreću je dužan pronaći vlasnika imovine ili vozila te mu dati svoje osobne podatke.

Ako vozač koji je skrivio nesreću pobjegne s mjesta nesreće, a da je u pitanju samo materijalna šteta, to je zločin te se vozač može prekršajno kazniti.

Ako je u nesreći netko teže ili smrtno stradao, to je zločin te se vozač može teretiti za 'visoki prekršaj' (high misdemeanor) ili za napad.", stoji u zakonu New Mexica.

Jones je pobjegao s mjesta nesreće i zbog toga policijski službenici nisu mogli testirati prvaka na alkohol ili drogu. Što god da je Jon konzumirao će nestati iz njegovog tijela dok policajci dobiju priliku za obavljanje navedenih testova. Nažalost po Jona, za izazivanje prometne nesreće s uzrokovanjem teških ozljeda se ide u zatvor. Samo je pitanje hoće li Dana White i braća Fertitta unajmiti najboljeg odvjetnika na kontinentu kako bi svog pulena spasili zatvora, a UFC još veće sramote.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI