Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iz Altetske Komisije objasnili proceduru za Nicka Diaza | Fight Site

Iz Altetske Komisije objasnili proceduru za Nicka Diaza

UFC 11.02.2012 09:12h Autor:

UFC logo

Glavni i odgovorni čovjek Atletske Komisije Nevade, Keith Kizer, gostovao je u Sirius XM Fight Club radio emisiji kako bi govorio o novim problemima u karijeri Nicka Diaza i padu na testu za droge.

Nakon 2007. kada je bio pozitivan na THC prvi puta, te ga je to koštalo šest mjeseci suspenzije i 3 tisuće dolara kazne, UFC-ov borac je uoči dvoboja protiv Condita opet pao na istu nedopuštenu supstancu.

“Poštom smo mu poslali rezultate testa. Imat će 20 dana da popuni formular i da ga vrati natrag. U ovom se trenutku radi samo o optužbi na njegov račun i za sada nema zaključaka. Imat će priliku odgovoriti na te optužbe kojima ga teretimo na saslušanju u travnju”, objasnio je Kizer i dodao:

“Saslušanje će se dogoditi ispred čitave Komisije, a nakon njega će se odlučiti je li sportaš kriv ili nije. Tek nakon odluke se donosi i kazna, odnosno suspenzija.”

Nestašni Diaz ipak može odahnuti s obzirom da su iz UFC-a potvrdili kako neće dobiti otkaz. Slijedi mu vjerojatno do godinu dana suspenzije i prilična novčana kazna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI