Čitatelji Fight Sitea žele Gonzagu kao prvog Cro Copovog protivnika u oktogonu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2015 09:23h Autor:

Cro Cop vs. Gonzaga

U samo nešto više od 24 sata najnovija anketa na Fight Siteu je skupila više od 2000 glasova, a ticala se prvog protivnika Mirka Filipovića u slavnom oktogonu nakon novog potpisa ugovora s elitnim UFC-om.

U izboru smo ponudili sve trenutačne UFC teškaše od kojih je Cro Cop gubio tijekom karijere s obzirom da je sam Mirko nakon potpisa izjavio da se vratio u UFC kako bi riješio neke stare dugove. Od Minoutaura i Hunta je gubio u legendarnom Prideu, a od Gonzage, Dos Santosa, Schauba, Mira i Nelsona u UFC-ovom kavezu.

Najviše glasova Fight Site posjetitelja dobio je Brazilac Gabriel Gonzaga, borac od kojeg je Cro Cop izgubio u drugom nastupu za UFC davne 2007. godine. Čak 37 posto glasača se odlučilo za ovog majstora BJJ-a koji se jednako dobro snalazi i u borbi na nogama. Izbor Gonzage se slaže s glasinama koje su se jučer pojavile u poljskim medijima, a koje kažu da će se Cro Cop susresti s Brazilcem u travnju na priredbi u toj zemlji. Gonzaga je poražen u posljednja dva nastupa od našeg Miočića i Matta Mitrionea.

Drugi najdraži izbor naših čitatelja je pak drugi Brazilac Antonio Rodrigo Nogueira. Mirko i "Big Nog" odradili su jedan od povijesnih MMA dvoboja još davne 2003., odnosno prije 12 godina. Da je vrijeme za revanš smatra čak 23 posto.

Kao treći izbor se nametnuo Amerikanac Brendan Schaub, pretposljednji Mirkov protivnik u UFC-u s 10 posto, a jednak postotak glaasova dobio je i bivši prvak Junior dos Santos. Posljednja tri imena su redom Mir (8 posto), Hunt (7 posto) i Nelson (6 posto).

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana s obzirom na velik interes. Vaš izbor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta.

[anketa=190]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI