Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Čitali Aldu s usana i dešifrirali sve psovke koje je govorio McGregoru nakon krađe pojasa | Fight Site

Čitali Aldu s usana i dešifrirali sve psovke koje je govorio McGregoru nakon krađe pojasa

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2015 09:40h Autor:

McGregor i Aldo

Bloddy Elbow je otišao tako daleko da je odlučio pronaći stručnjaka koji je prema video snimci dešifrirao točne riječe koje je Jose Aldo izgovorio Conoru McGregoru nakon što mu je ovaj ukrao pojas na press konferenciji povodom UFC-a 189.

Potrudili su se toliko da su pronašli prevoditelja za portugalski koji je gledao usporenu snimku i čitao s Aldovih usana. Odmah vas upozoravamo da su psovke zaista stravične i da nisu za svačiji ukus.

Stoga onima slabijeg želuca preporučamo da ovdje stanu i ne čitaju dalje, a za one liberalnije evo prijevoda.

"Você é um otário. Zé buceta. Vai tomar no meio do seu cu. Filho da puta. Arrombado", otprilike ove riječi ponavljao je Aldo, a prijevod ide nekako ovako…

"Gubitniče. Ti si pič..ca. Nisi za ništa. Odi j..t sam sebe u sred svog š..ka. Kurvin sine. Ti si pič…ca s velikim i razvaljenim šu..kom."

Valja naglasiti da ovo nije doslovan prijevod jer su neke psovke unikatne za svaki jezik. Prevoditelj je naglasio da su neke od ovih psovki zapravo gore na portugalskom jeziku, nego kada se prevode na engleski zbog specifičnog značenja.

Jose Aldo i Conor McGregor će se boriti 11. srpnja u Las Vegasu na UFC-u 189.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI