Isplivala najbolja snimka McGregorovog napada: Krvavi Chiesa i šokirani UFC borci (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2018 12:45h Autor:

Screenshot

Kako odmiču dani od divljačkog napada Conora McGregora na autobus prepun UFC boraca, tako se pojavljuju nove video snimke tog do sada u borilačkom svijetu nezapamćenog čina.

Borg objavio fotografiju stradalog oka: McGregora čekaju milijunske tužbe (FOTO)

S obzirom da je u autobusu bio snimatelj emisije “Anatomy of a Fighter”, ali i da su gotovo svi u današnje moderno doba opremljeni pametnim telefonima s foto aparatima, ne čudi su se u utorak pojavile još dvije snimke koje točno otkrivaju što se događalo tog dana u Barclays Centru. Također pokazuju i Michaela Chiesu koji je stradao od krhotine stakla te otkrivaju posjekotinu na njegovom čelu zbog koje je maknut s popisa borbi.

“Otvori vrata, otvorite vrata! Otvorite jebena vrata sada! Otvorite ih!”, viče na početku videa tada još uvijek aktualni UFC prvak Conor McGregor.

Kada mu je postalo jasno da vrata autobusa neće biti otvorena, zaletio se po kolica i bacio ih je u staklo autobusa koje je prsnulo po svima prisutnima. Chiesa je porezan po čelu te je bio vidljivo u šoku. No, niti nakon toga McGregor i njegova ekipa nisu odustajali nego su pokušavali i dalje ući u autobus i nastaviti sukob.

Unutar napadnutog vozila borci i članovi njihovih timova su u jednom trenutku htjeli izaći i suprotstaviti se McGregoru, no na koncu su ipak ostali unutra. Sjajne snimke pokazuju reakciju budućeg UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova, kao i svih ostalih prisutnih.

Nema sumnje da će i ovaj video materijal poslužiti kao dokaz na sudu gdje McGregora čeka kaznena prijava, ali i privatne tužbe stradalih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI