Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ispeci pa reci: Kennedy najprije bio jako hrabar, pa jako "hakiran" | Fight Site

Ispeci pa reci: Kennedy najprije bio jako hrabar, pa jako "hakiran"

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2015 16:58h Autor:

Tim Kennedy

Kada u bijesu ili impulsu trenutka nešto napišete na svom Facebook ili Twitter profilu, kasnije je najlakše reći da vam je profil bio "hakiran". Dojam je da se UFC borcima, ali i drugim javnim ličnostima, poput političara ili "šoubiz" zvijezdi, to vrlo često događa. Trebali bi možda bolje paziti na svoje šifre ili svoje mobitele ne ostavljati posvuda…

Šalu na stranu, valja se baviti s ozbiljnim stvarima. A ozbiljna stvara je sigurno UFC-ov ugovor s Reebokom koji će elitnoj MMA kompaniji donijeti 70 milijuna dolara. Tu bi svotu novca trebali podijeliti sa svojim borcima po ključu koji su jučer predstavili. Očekivano, većina boraca ili kako je to Lorenzo Fertitta mudro rekao "neki", kad su vidjeli koliko će zarađivati od Reebokovog sponzorstva, nisu zadovoljni. Jer ključ raspodijele ove goleme svote love je UFC staž, a pojedinci su, poput recimo Tima Kennedyja, tek nedavno prešli iz Strikeforcea u UFC. I tako bi impulzivni Kennedy, koji je objektivno vrlo kvalitetan borac, od ugovora s Reebokom zarađivao po borbi "tek" 2500 dolara. Je li pošteno ili nije, to je već drugi par rukava. Ono bitno jest da je Kennedy vrlo impulzivno reagirao na svom Twitteru te je napisao:

"Dragi UFC, kako shvaćam, za ekskluzivno nošenje Reebokove opreme bi trebao dobiti 2500 dolara. Preskočit ću to. Hvala vam na vrlo velikodušnoj ponudi", poručio je Kennedy.

Kasnije je rekli bi neki bezobraznu, a drugi ironičnu poruku dopunio još jednom za koju se definitivno dobiva otkaz u UFC-u. On se na svom Twitteru, naime, napisao:

"Hey Scott, nedostaješ mi!"

Scott je naravno Scott Coker – danas glavni čovjek Bellatora, a nekoć Strikeforcea u kojem je Kennedy obilato nastupao. Svi znamo da je Bellator od pasivne konkurencije dolaskom Cokera na čelo ove organizacije u prosincu postala ozbiljna konkurencija koja vrlo brzo grabi prema naprijed. Posljednja akvizicija koju su upecali je bila Phil Davis – UFC-ov contender u poluteškoj diviziji. Htjeli su i Cro Copa pa je Fertitta reagirao i vratio legendu u svoje redove.

Kada si je dobro promislio, Kennedy se sjetio da su mu Twitter profil hakirali i da on ništa od ovog ranije nije napisao. Očito mu se ipak ostaje u UFC-u unatoč "mizernoj zaradi" od uniforme koju će morati nositi.

A i ta uniforma bi mogla biti problem…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI