Iskreni Joe Lauzon: Suci su pogriješili, Marcin me apsolutno savladao u ovoj borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2017 09:33h Autor:

Joe Lauzon

Joe Lauzon je odmah po završetku borbe protiv Marcina Helda svjesno priznao kako ne razumije odluku i da smatra kako je Poljak bio bolji borac te da ga je apsolutno nadmašio u ovoj duelu.

Otkad se bori u UFC-u, Joe Lauzon uvijek je imao jednu karakteristiku kojom se isticao među drugim borcima. To je iskrenost i realnost, a nakon borbe protiv Marcina Helda je te dvije vrline prezentirao u do sada najzanimljivijem obliku. Čim su se počele čitati sudačke kartice, Lauzon je bio svjestan da borbu treba izgubiti. Na odluku prvog suca, koji je dodijelio sve tri runde Heldu je aplaudirao, na odluku prvog koji je pobjedu dodijelio njemu je kimao glavom, dok je nakon odluke trećeg suca zapravo reagirao u nevjerici. Iako su mu suci dodijelili pobjedu, na Lauzonu se moglo primijetiti kako mu je izuzetno neugodno.

“U potpunosti se ne slažem s odlukom sudaca. Ovo danas nije bila moja borba i Marcin je sto posto zaslužio odnijeti pobjedu, ovo nije bila moja noć. On je sjajan i strašno jak borac, ima odličan jiu-jitsu i odgovorio je na moje napade, zaustavio je svaki pokušaj nečeg ozbiljnog s moje strane. Ja sam se potrošio u prvoj rundi i dalje nisam imao snage. Sto posto se ne slažem s ovom odlukom sudaca”, rekao je Joe Lauzon odmah nakon borbe Jonu Aniku.

S (nezasluženim) pobjednikom ove borbe složila se i publika, kao i gotovo svatko tko je gledao ovu borbu, no teško da će to pomoći Marcinu Heldu, koji je nakon pročitane sudačke odluke izgledao emotivno slomljen. Nadamo se kako će UFC ovu borbu tretirati onako kako bi trebalo, jer krivo viđenje dva čovjeka, od milijuna koji su gledali ovu borbu, ne bi smjelo utjecati na karijeru ovog mladog i talentiranog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI